Direktlänk till inlägg 20 juli 2008

Upptagen

Av Tant Tagg - 20 juli 2008 10:42


Sören Katt blir definitivt spattig av sommar.


Att han var en duktig jägare och klättrare vet vi ju.

Med förtjusning sitter han fyra meter upp på taket på taket en fågelholk i en av grannens tallar.

Eller jagar ekorrar högst upp i en talltopp.


På marken fångar han sländor och tuggar i sig.

Som om det vore smågodis.


Inte har Sören tid med oss, inte.

Han har bara tid med sin vapenbroder Singoalla.

När de inte brottas ligger de i kattmyntan och drogar sig, helt utslagna.


Man kan undra vad man ska ha husdjur till?


 
ANNONS
 
Filifjonkan skrattar högt

Filifjonkan skrattar högt

21 juli 2008 10:17

Hahah där fick man morgonens första skratt tack för det, Sören lever livets glada dagar precis så som en härlig katt skall göra: han mår å bra så bra och du vet Sören menar inte att ni skall ha glädje av honom Det är han som skall ha glädje av er...han funderar nog på vad han skall ha er till just nu fniss,,för du bor ju i Sörens hus som du vet...Singoalla ja det är ju en lagom kompis till Sören med ligga och vräka sig i kattmyntan så härligt Vet du att Prins Gustavs öga det är en liten växt som katter tycker om att äta av här äter de den till frukost men nu är den slut!Den är söt om den får stå kvar lite ljusblå tuvväxande.!Kattsallad tydligen .Mjaoo till Sören och ha det bra till dig!Och den vita snigeln är en riktigt läbbig typ den med..

http://filifjonkan-se

 
Valles matte

Valles matte

22 juli 2008 10:52

Hej Tant!
Jag har blivit matte till en hund nu - Valle Vagabond - och tänkte att det skulle vara kul att titta in här igen och se vad Sören och Tant har för sig i sommargräset. Valle är så liten och oförståndig ännu. Han ränner runt i vår trädgård som en liten tornado och sedan går han in och sover länge vid mina fötter. Titta in hos oss får du se hur han ser ut. :-)

http://vallevagabond.bloggagratis.se

 
Frump

Frump

22 juli 2008 19:48

Säger bara en sak: Det är sommarlov det!

Kram

http://frump.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tant Tagg - 24 december 2008 11:58

  Nu firar vi jul igen, precis som alla andra år. Anders slaskade och jul braskar således i Världens Ände. Året rullar på. Snart är det slut och ett nytt kommer om en vecka.   På Tant Taggs biddlagbok finns vi alla, precis som i Kalle Anka på TV   Me...

Av Tant Tagg - 22 september 2008 10:20

  För den som vill veta vad en tant har för sig, rekomenderar jag att besöka Tant Taggs bilddagbok.   Kommentera gärna i bilddagboken! Du behöver inte vara inloggad för en kommentar. Somliga tycker att det är svårt att navigera och handskas med bildd...

Av Tant Tagg - 22 september 2008 10:13

  Rösta gärna i omröstningen!

Av Tant Tagg - 22 september 2008 10:05

  Jag tänker inte lägga ner bloggen. Men jag har skrivit den i snart två år. Hur uppskattad den än må vara, är det svårt att hålla stilen.   Därför blir det SÄNDNINGSUPPEHÅLL ett tag framöver.   Jag tänker återkomma. Men då ska bloggen ha en annan i...

Av Tant Tagg - 22 september 2008 09:58

  Allt upprepar sig. På ett mer eller mindre återkommande sätt. Allt går i cykler, liksom.   Politikerna i Världen Ände fattar återigen samma korkade beslut. Regeringen säger samma saker varje dag. Världspolitiken upprepar sig. Orättvisorna upprepar...

Presentation

Omröstning

Vad ska Tant Taggs blogg handla om i framtiden?
 Trädgårdsarbete
 Gnäll
 Kommunalpolitik
 Matlagning
 Sören Katt
 Orättvisor i världen
 Dagbok
 Feminism
 Litteratur
 Precis som förut
 Sjukdom och elände
 Kritisk granskning av den för tillfället sittande regeringen
 Fotografering
 Andlighet
 Ovärldsanalys
 Dikter och poesi

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tant Tagg - ett tantliv med Blogkeen
Följ Tant Tagg - ett tantliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se