Alla inlägg under december 2006

Av Tant Tagg - 4 december 2006 19:49

Jag har hittat en själsfrände i bloggarvärlden,en annan tant född på femtiotalet. Jag har lagt till en länk till "En liten tants" blogg. Läs den!

Av Tant Tagg - 2 december 2006 16:01

Rondellhundarna sprider sig! I Världens Ände har rondellhundarna ett starkt fäste eller är det så att det finns ovanligt många rondeller? I Ankdammen har det alltid varit gott om rondeller, förresten. Här ynglar dom av sig hela tiden, de blir bara fler och fler. Inte nog med det, de föflyttar sig om nätterna. De byter plats och dyker upp lite här och var. Gamla hundar i nya rondeller. Nya hundar i gamla rondeller. De åker till och med ut på landet. En morgon kunde jag se att det fanns hela 10 rondellhundar i Närmaste Samhället och i förrgår var det bara en ensam stackare kvar. De andra 9 var tillbaka i Andammen igen! Man kan tala om att det har blivit en verklig rondellhundsrörelse i Värlsdens Ände. Otroligt!

Av Tant Tagg - 1 december 2006 15:49

Tack Lena, JP och Fru Fundersam för de goda råden om hur man ska förhöja jul/adventsfaktorn i +11 gradig värme!( Se kommentarerna till Förväntansfull? ) JP:s ide´ från ett ännu varmare land, om rimfrost på sprayburk, kanske skulle vara något? Slå in julklappar kan kankse hjälpa? VARM glögg är givetvis genialiskt om man vill få den rätta känslan. Kom just att tänka på, att vid mitt förra besök i Stora Världen, då jag var på Internetspelscafeét Matrix, som en del av er kanske minns, fick jag en 2 liters flaska hemgjord glögg av min vän L, som jag ju passade på att hälsa på då. Det är en mystisk dryck som han påstod skulle vara ett urgammalt recept gjort på svagdricka och blåbärssaft, jäst i damejan. Den verkar lite livsfarlig. Nu har jag väldigt mycket glögg, för jag köpte både vanlig vinglögg och starkvinsglögg spetsad med rom på Systemet. Så det är det bara att sätta i gång att glögga! Hjälper inte det, så får det bli snö på sprayburk och i sista hand får jag slå in lite julklappar!

Presentation

Omröstning

Vad ska Tant Taggs blogg handla om i framtiden?
 Trädgårdsarbete
 Gnäll
 Kommunalpolitik
 Matlagning
 Sören Katt
 Orättvisor i världen
 Dagbok
 Feminism
 Litteratur
 Precis som förut
 Sjukdom och elände
 Kritisk granskning av den för tillfället sittande regeringen
 Fotografering
 Andlighet
 Ovärldsanalys
 Dikter och poesi

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< December 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards